Teamprijs voor: Het beste team!

teamEMC en KADE reiken aan het eind van 2014 een teamprijs uit voor het team dat zich het meest heeft ontwikkeld in de samenwerking en daardoor het beste team resultaat heeft behaald. Om te bepalen wie de winnaar is gebruiken we de uitkomsten uit de app en nemen interviews af bij de kans hebbende teams.

Welke teams kunnen meedoen?
Wil jij met je team meedoen voor de teamprijs? Als je voldoet aan de volgende criteria geef je team dan op:

  • Je team werkt aan een complex vraagstuk, een verandering, verbetering of vernieuwing. Je ‘maakt of ontwikkelt’ dus samen iets, bijvoorbeeld een nieuwe werkwijze, een protocol, een ontwerp, een nieuw concept, etc. Dit gebeurt veelal in projectteams of werkgroepen.
  • Je team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 10 personen.
  • Je gebruikt tijdens je samenwerking minimaal 3 keer de app met je hele team en hebt dat voor 31 december 2014 gedaan.

Wat levert het op voor je team?
Teams die beter samenwerken behalen betere resultaten. Heb jij topteamleden in je team? Dan nog is het niet gegarandeerd dat je met al die kwaliteiten in je team de beste resultaten behaalt. De app geeft je inzicht in hoe je samenwerkt als team en praktische tips om je samenwerking te verbeteren en daardoor betere resultaten met elkaar te behalen.

Welke investering vraagt het van je team?
Je gebruikt de app minimaal 3 keer met je team. Als je de app gebruikt reserveer je aan het einde van een samenwerkingsmoment 10-15 minuten om je samenwerking te evalueren. Op dat moment vult ieder teamlid eerst de vragen op de app in, dat kost max. 3 minuten. Het invullen kan op een smartphone, tablet of laptop en pc. Daar rolt een gezamenlijke score uit, waarover je met elkaar in gesprek gaat. Je kunt de tips gebruiken om je samenwerking verder te verbeteren. Bekijk voor een korte uitleg de 1 minuut film (Youtube).

Doe je mee?
Mail naar: k.derksen@kade-leren.nl